4. Wat kan ik als ondernemer betekenen voor zowel basisscholen als voortgezet onderwijs?- Boerhof Projectinrichters Heeten/ Platform Techniek Salland

4. Wat kan ik als ondernemer betekenen voor zowel basisscholen als voor voortgezet onderwijs? 
Waarom onderneem ik veel activiteiten samen met het onderwijs, wat levert het mij en mijn collega-bedrijven op, hoe doen we dat vooral samen, hoe vullen we als bedrijf de verschillende activiteiten voor leerlingen en studenten in?
Vanuit mijn eigen bedrijf ben ik betrokken bij diverse vormen van onderwijs o.a. via werkgroepen. Ook vanuit hieronder genoemde functies leg ik steeds de verbinding met onderwijs. Zo namen wij als bedrijf 2 keer deel aan de Techniekdagen Onderwijs Salland, zit ik in de omgevingsraad van Carmel College Salland, ben ik actief betrokken bij Gastlessen en Bedrijfsexcursies voor basisschool- en vmbo leerlingen, help ik zoeken naar opdrachten voor havo- en vwo- leerlingen en bied ik stage- en afstudeermogelijkheden voor mbo- en hbo studenten.
Diverse medewerkers van mijn eigen bedrijf hebben de training ‘Gastlessen zo geregeld’ gevolgd om zo goed voorbereid te zijn op het geven van gastlessen en bedrijfsexcursies.

Presentatie:
Kristel Leerkes-Boerhof, directeur van Boerhof Projectinrichters in Heeten, bestuurslid bij de Kring Raalter Werkgevers en sinds 1 januari jl. voorzitter van Platform Techniek Salland.

Lees voor meer informatie het artikel IN SALLAND WERKEN BEDRIJFSLEVEN EN ONDERWIJS AL 15 JAAR SAMEN!