Foto's en reacties regiobijeenkomst KWTO innovaties 22 maart 2017 - zie bijgevoegd PDF bestand

Op woensdag 22 maart vond een netwerkbijeenkomst plaats over  de opbrengsten van de KWTO innovaties. Na een inleiding door Prof. Juliette Walma van der Molen konden deelnemers in 3 rondes kennis nemen van eerste opbrengsten. De innovaties gingen o.a. over  'Samenwerking met bedrijven, co-teaching bij W&T, ontwerpen van eigen lessen, overgang PO-VO in het kader van talentontwikkeling , een junior fab lab in samenwerking met de plaatselijke papierindustrie en 'Anders verantwoorden'. Zie bijgevoegd PDF bestand met ruim 100 foto's van deze bijeenkomst. Het downloaden kan enkele minuten duren.
Kijk voor de uitgebreide beschrijvingen van de innovaties op : de homepage (rechtsonder)
 
Hieronder een aantal reacties op de bijeenkomst:
 

"Wij hebben de middag als zeer positief ervaren. Enthousiaste mensen, inspirerende sprekers en een goede sfeer. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!”

"Wij kijken ook vol tevredenheid terug gisteren. Een bijeenkomst met veel kennisoverdracht, inspirerende workshops en dat allemaal in ons mooie KindCentrum. Wij hebben het met plezier geregeld en ontvangen jullie graag een volgende keer. Groep 7 staat te trappelen”.

"Het was zeker een geslaagde middag. Hartelijk dank voor de organisatie.”

"Hartelijk dank voor de goed georganiseerde en inspirerende bijeenkomst

"Ik vond het een zeer waardevolle middag! Veel gezien, gehoord en opgedaan. Ik laat de presentaties hier op school zien.”

"Mijn complimenten voor de organisatie en de inhoud! Mooi om zo van elkaar te leren en leuk om het te presenteren."

Geen resultaten gevonden.