Curriculum.nu zoekt leraren, schoolleiders en schoolteams

Leraren, schoolleiders en schoolteams kunnen meewerken aan een vernieuwd curriculum. Samen met Curriculum.nu kun je meedenken over de toekomst van het onderwijs. Met de opbrengst zullen kerndoelen en eindtermen in het primair en voortgezet onderwijs worden geactualiseerd. Curriculum.nu is een gezamenlijk initiatief van de Onderwijscoöperatie, PO-raad, VO-raad, AVS, LAKS en Ouders & Onderwijs. De uitvoering vindt plaats in samenwerking met SLO. Het project start in het nieuwe schooljaar na de zomervakantie met de werving van leraren, schoolleiders en scholen om mee te doen. Ben je geïnteresseerd? Houd dan de website van Curriculum.nu in de gaten.

 

Curriculum.nu is op zoek naar:

Leraren die lesgeven op een school in het primair of voortgezet onderwijs, met een aanstelling van minimaal 0,4 fte (op 1-9-2017) en met een relevante lesbevoegdheid voor één van de leergebieden. En vooral: leraren die graag in een team met andere leraren en schoolleiders willen meewerken aan het curriculum.

Schoolleiders in het primair en voortgezet onderwijs die graag in een team met leraren en andere schoolleiders willen werken aan het curriculum.

Scholen in het primair en voortgezet onderwijs die als ontwikkelschool willen bijdragen aan het curriculum. Elke ontwikkelschool wordt gekoppeld aan één van de leergebieden (dus ook aan één ontwikkelteam). De school reflecteert vanuit de eigen praktijk op voorstellen en ontwikkelt uitwerkingen voor de eigen school.

Get the Flash Player to see this player.